اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد

طرح جدید مجلس برای جاماندگان سهام عدالت

طرح جدید مجلس برای جاماندگان سهام عدالت رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: طبق طرح جاماندگان سهام عدالت، اقشار کم‌درآمد جامعه در اولویت واگذاری این سهام هستند که ۶ دهک جامعه را در برمی‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح مجلس برای ساماندهی جاماندگان سهام عدالت، گفت: این احتمال وجود دارد که روند بررسی طرح ساماندهی جاماندگان سهام عدالت در جلسه علنی روز یکشنبه هفته آینده(یازدهم مرداد 99) آغاز شود.

وی افزود: طبق این طرح، ایثارگران، کارگران و بازنشستگان و نیز اقشار کم‌درآمد جامعه در اولویت واگذاری سهام عدالت هستند که براساس برآوردهای انجام شده، 6 دهک جامعه را در برمی‌گیرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: طبق بررسی‌هایی که انجام شده، طبق طرح ساماندهی جاماندگان سهام عدالت، بیش از 3 میلیون نفر که تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) هستند، در مرحله اول، واگذاری سهام عدالت به آنها انجام می‌شود.

پورابراهیمی اضافه کرد:  از آنجا که برای پرداخت یارانه معیشتی در تبصره 14 قانون بودجه سال 99، اعتبارات موردنیاز برای تخصیص یارانه کمک معیشتی و سهام عدالت شناسایی و پیش‌بینی شده است، دولت باید با شناسایی افراد واجد شرایط، جامعه یارانه‌بگیران و مشمولان سهام عدالت را نیز طبق این طرح اصلاح کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در آغاز اجرای قانون سهام عدالت و واگذاری این سهام به سهامداران در سال 85، حدود 50 میلیون نفر از افراد جامعه این سهام را دریافت کردند که 20 میلیون نفر از این تعداد، جزو شش دهک پایین درآمدی بودند و مابقی افراد که در دهک‌های پایین قرار دارند نیز براساس این طرح، از مزایای سهام عدالت بهره‌مند خواهند شد.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار